Alla inlägg under mars 2013

Av S L - 16 mars 2013 08:36

Äntligen kunde jag sova lite längre än till klockan 06, vaknade nämligen inte förrän 07.45 Första gången vaknade jag dock vid 03 och trodde att det var morgon.

Igår var jag på aw med trevliga brudar. Synd bara att jag inte kan sitta så länge. Fick fruktansvärt ont i ryggen vilket resulterade i att jag var helt utslagen när jag kom hem och gick och lade mig strax före kl.22

Idag ska vi åka runt och fixa en massa saker, jag är också ordentligt sugen på att baka så det får bli så tror jag. Vi har ett projekt som ska börjas med också, det lär bli spännande.

Glöm inte att gissa datum! Ni får en bild på gårdagens lammfärsburgare, den var GOD!

Av S L - 15 mars 2013 12:52

Idag fick jag gå till VC igen, tjejen i kassan erbjöd mig ett högkostnadsskydd- vilket inte alls är en dum grej med tanke på allt som varit. Jag har under de senaste veckorna besvärats av grav oro för något som hänt med min kropp, vill inte gå in på det mer än så just nu, och det har varit psykiskt påfrestande. Vissa dagar har jag bara grinat och inte velat gå utanför dörren. Har knappt orkat umgås med någon och nästan blivit sinnessjuk av oro. Halva J's lov blev förstört av mitt konstanta grinande. Lägg på foglossning och en riktigt besvärlig ryggvärk på det så förstår ni vilket helvete min kära sambo måste ha haft ett tag. Hursom, läkaren konstaterade idag att mina värsta farhågor till ca 95 % kan uteslutas, och det måste ju även ett freak som jag kunna godta. Det är egentligen ingenting farligt som händer mig, men väldigt okul. Nu ska jag lägga det åt sidan och koncentrera mig på det som behöver göras innan bebisens ankomst istället. Det är nog nu! Det är dags att må bra och vara glad och jag måste tänka positivt. Det har varit lite för många motgångar nu det senaste halvåret men nu kan det väl bara bli bättre?Just ja: respektera att jag inte vill prata om det. De som får veta vet redan.

Av S L - 15 mars 2013 07:06

Okej vi kör en tävling! Gissa datumet för lillhens ankomst. BF är 29/4 2013. Vinsten består av fyra muffins i presentförpackning (om jag hittar igen den dvs). Jag och j får lägga två datum, men ni bara ett var- det har den enväldiga domaren (Smilla) bestämt. Så här ser det ut än så länge:

Jag: 18/4 eller 5/5
J: 29/4 eller 4/5

Kom med era gissningar om ni vill delta! Jag tror vi avslutar omröstningen på måndag!

Av S L - 14 mars 2013 21:54

Idag har jag fått halsbränna av allt jag ätit. Piggelin, som förut lindrade halsbrännan, är nu nästan det värsta. Så no more Piggelin. Är ändå inte så sugen på det längre.


Ryggen fortsätter att jävlas. Nyss tårades mina ögon av smärta. Det är sjukt vad ont kroppen kan göra. Det nåt som påverkar min allergi också, är irriterad i luftvägarna och har behövt Brincanyl x flera idag. Vilken jävla klagosång alltså.


Det är endast sex veckor till BF, det känns helt sjukt och overkligt. Ibland undrar jag hur vi ska klara av detta och andr gånger känns det som det mest naturliga i världen. Jag kan fortfarande inte fatta att vi ska få ett barn. Och jag undrar när den behagar komma liksom. Kanske är det bara fyra veckor kvar.


Mina pengar ligger på 18/4. Eller den 5/5 om det drar ut på tiden. Någon som vill gissa?!

Av S L - 14 mars 2013 19:42

Någon som varit sjukskriven som kan svara på några frågor?!?! I need some help.

Av S L - 14 mars 2013 19:06

J fick inte jobbet han hoppats på så mycket. Det är supertrist mest för honom men även för mig och bebis. Han är så less och behöver göra nåt nytt. Att han måste pendla nästan 12 mil varje dag och vara borta mellan 07 och 18 fyra dagar i veckan för ett jobb han inte trivs på är inte kul. Jag får ont i hjärtat. Kanske måste vi börja tänka tanken att flytta. Utbildning är alltid en bra grej, det är svårt utan alltså.

Annars har jag varit på trevlig sushilunch och sedan köpt en åkpåseoverall med öron till lillhen- äntligen nåt med öron. J tycker inte barnet ska se ut som ett djur och är således inte så förtjust i kläder med öron på- men detta blir bra. Vi kommer bara kunna ha den tills sommaren för sen är den för liten men jag tänker att den blir lätt att sälja vidare för den är ursöt. När jag köpt overallen var jag säker på att bebben är en flicka. Nu tror jag pojke igen.

Imorrn ska jag till läkaren. Igen. Vissa grejer är tröstlösa.

Nåja. Jag vill baka men har inget socker- ilandsproblem?!

Av S L - 14 mars 2013 08:35

Sådär ja Ben & Jerry's- nu kan jag äntligen förlåta er för att ni tagit bort cherry garcia. Glassen är söt och salt och garanterat inte barnvänlig- KUNG dvs!

Av S L - 13 mars 2013 16:10

Nu har jag sovit bort två timmar av den här dagen. Kanske välbehövligt men ändå... Vaknade med rejält halsont vilket känns onödigt. Nattens sammandragningar (förvärkar?!) och smärtor var verkligen tärande, jag hoppas lillhen stannar lite längre i magen och inte väljer att komma ut nu.

Gick en sväng på stan förut för att prova amningslinnen. Så typiskt HM att ha två linnen som sitter ihop, båda i storlek S men så sjukt olika. Det vita var en hel storlek mindre än det svarta, blev så sjukt irriterad. När jag påpekade det sa tanten som jobbar där bara "oj, tur du provade". Börjar bli lite less på HM och de konstanta missarna, har ju fått hem flera omgångar med nya kläder som varit trasiga nu vilket inte är ok.

Mitt gravidtips är annars att kolla in Asos maternity, det finns hur mycket fint som helst! Kunde inte hålla mig från att klicka hem ett linne imorse trots att jag inte behöver mer gravidkläder nu och måste spara pengar. Leverans före 22/3 så förhoppningsvis hinner jag använda det...

Jaha, vad ska jag hitta på nu då tro?
Slänger in en bild på världens lataste djur som haft endast en sysselsättning idag.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards